• Mandulaműtét után egy hónapja még mindig fáj a torkom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő, 1 hónapja vették ki a mandulámat, és esetenként még mindíg fáj a torkom. Ananásztt például még mindíg nem tudom megenni, mert kimarja a torkomat és elkezd fájni. Ez normális, vagy a kivételt képviselem, mert azt olvastam általában, hogy 2 hét után már nyoma sincs ennek az egésznek. Ez meddig tarthat még? Vagy esetleg vissza kell mennem orvoshoz? Nagyon várom a választ, köszönettel: Kajati Anett

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulaműtét témában

        Kedves Kajati Anett! Önnek igaza van, általában már 2 hét után nagyjából teljesen elmúlnak a panaszok. Ilyen szempontból Ön nem az átlagbetegek közé tartozik. Viszont a teljes gyógyulás, hegképződéssel, eltarthat még jópár hétig. Emiatt valószínüleg minden nyom nélkül el fog múlni az Ön panasza is. Persze abból sosincs gond, ha ismét megnézi a kezelőorvosa.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 18:54; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: