• Mandula bedagadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék érdeklődni, hogy van-e itthoni gyógymód a mandula bedagadása ellen, vagy inkább úgyis mondhatnám h kidagadás mert nagyon durván látszik, ahogy ki van dagadva.Azt szeretném kérdezni, hogy nincsenek,e valami itthoni praktikák h hamarabb visszahúzódjon?Én a huzattal indokolom, hogy ennyire kidagadt, de közbe a torkomon és a számban is vannak kis fehér hólyagocskák.Ezt nem tudom hova tenni, mert ilyenem még nem volt!Remélem eltud látni jótanácsokkal!Válaszát előre is köszönöm!További szép napot!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mandulagyulladás témában

        A mandula gyulladása miatt orvosi vizsgálat feltétlenül szükséges, és a tünetektől függően ha szükséges, antibiotikum elkezdése, emiatt keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 03., 11:48; Megválaszolva: 2010. július 06., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: