• Folytatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő 2honapja ugy köhögök mint a kutyák ugatnak és ilyen fulladásosan Az elmult 3hnapba 3x diagnozitáltak mandulagyulladást Ön szerint ez mi lehet? mit kéne tennem?? Köszönöm a válaszát Barbi Tisztelt Kérdező! Fül-orr-gégészeti szakvizsgálat szükséges. Meg kell nézni a mandulák állapotát, szükséges-e esetleg az eltávolításuk. Amennyiben nem a mandulák állapota az ok akkor tovább kell keresni a tünetek hátterét. Gyakran egy felső légúti vírusos hurut után marad száraz ingerköhögés, de a kivizsgálás a 2 hónap miatt indokolt. ------------------------------------------------------------- Igen mandula mütétre már kivagyok irva Ezt a köhögést a házi orvosommalis közöltem és mellkasi röngenre küldöt ami semmit nem mutatot ki a szívem nem volt nagyobb a verés egyenletes volt Most jelenleg egy allergia vizsgálatot kaptam Ön szerint mit kéne még tennem?

        WEBBeteg szakértő válasza a fül-orr-gégészeti probléma témában

        Tisztelt Beteg! Igen, az allergiavizsgálat jó, és én még javasolnék egy tüdőgyógyászati vizsgálatot is, mielőtt kivennék a mandulaműtétet. Még akkor is, ha a mellkasröntgen negatív lett. Van egy jópár olyan légúti betegség, amely röntgeneltérés nélkül vezet folyamatos köhögéshez.



        Kérdés: 2010-05-14 15:20:06; Megválaszolva: 2010. május 14., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: