• Füles kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr no.koszonom a jo tanacsat.voltam ellenorzesen.es az aszmam alergia mit van. az orr dugulasra kaptam cseppet a neve Avamys.lehet ismeri on is.az egesz utasitast nemertem ,mert nemetul meg csak most tanulok. mar masodjara kaptam.nem lessz ez sok? hiaba mondom a fulemfaj es miert adnak az orromra cseppet ezt nemertem?ez talan javithat a fulfajason?? hogy itt is joido van enyhult a fajdalom. orulok neki. mert van ojan amikor nagyon faj meg koncetralni se tudok tolle.   koszonom,hogy megtisztelt valaszaval es ellatot jo tanacsaival. kivanok minden jot. tisztelettel.gizus.

        WEBBeteg szakértő válasza a fülfájás témában

        Tisztelt Gizus!


        Az önnek javasolt orrspray allergia elleni hatóanyagot tartalmaz.
        Fülpanaszok esetén, egyes esetekben azért szoktunk orrspray-t javasolni, mert a fül szellőzése az orrüregen át történik. Az orrüreget és a középfület a fülkürt nevű kis csatorna köti össze. Allergiás megbetegedés esetén az orrnyálkahártya és a fülkürtnyálkahártya duzzanata miatt a fül szellőzés zavart szenved, ez feszítő fülfájdalmat, recsegést, pattogást okoz. Ha tartósan fennáll akkor pedig fülgyulladáshoz vezet. A kezelés lényege a kialakult nyálkahártyaduzzanat megszüntetése, szükség esetén kiegészítve a kialakult fülgyulladás kezelésével.
        Az Avamys nevű gyógyszer betegtájékoztatója magyar nyelven az interneten is elérhető: http://www.gyogyszerlexikon.hu/kiseroiratok/avamys.htm címen.
        Bízom benne, hogy panaszai mihamarabb enyhülnek!

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 23:46:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: