• Füles kérdés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktorno. koszonom megtisztelt valaszaval. orulok,hogy otthon van a babajaval.es kivanok tiszta szivembol sok boldogsagot.lenne egy masik kerdesem ha lehet.elnezest zavarok. ha ez a fulbetegsegemet nemjol kezelik ki lehet a kesobb valami hallas zavar? vagy mivel kotom be,mert itt nemkapok megfelelo orvossagot es csak faj.egyik nap elmulik egy picit es utana csak vissza jon erosen.itt nemtalaljak mi is lehet ez. nemertem.pedig a svajci orvosok nagyra tartjak magukat. lehetseges a magas hegyet nemtudom megszokni?? mar erre gondoltam. es ezert nemtalalnak semmit. kerem ha van ideje valaszolna nekem. elore is koszonom. tisztelettel gizus.

        WEBBeteg szakértő válasza a fülfájás témában

        Kedves Gizus!

        Hallójáratgyulladás tartós fennálása esetén hallójáratszűkület alakulhat ki, mely előrehaladott esetben okozhat halláspanaszt.
        Gyógyszert  vizsgálat nélkül nem tudok javasolni. Népi gyógyászat vöröshagyma cseppeket és kamillapárna használatát javasolja. Ezeket én is jónak tartom, de sok olyat is hallottam, amit kifejezetten ellenzek: alkohol tartalmú cseppeket ne használjon!

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 19:47:38; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: