• Három évesnél füldugulás megfázáskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktornő/úr!

        azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy 3éves kisfiam minden megfázásakor nagyon rossz lesz a hallása.és mikor meggyógyul,elmúlik a nátha,visszatér a hallása is.Nem fáj neki a füle,de én nagyon aggódok,nem tudom mit kellene tennem.

        előre is köszönöm,ha válaszol nekem!

        üdvözlettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a füldugulás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A füldugulás, átmeneti kisfokú halláscsökkenés a nátha tüneteinek a része, ha kifejezett fülfájdalommal nem jár, a nátha elmúltával szűnik különösebb teendő nincs.
        A náthásság idején orrcsepp, nyákoldó alkalmazása csökkenti a tüneteket.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-18 22:19:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó