• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!

        Nekem kb.6 éve zúg a bal fülem.voltam ct-n,értágitó infúziókúrán de negativ volt a ct leletem.A fülzúgáshoz szédülés is társult,kaptam gyógyszert:Stugeront,amitől enyhült a fülzúgás,és s szédülés.Most 8 hetes terhes vagyok és már egy hónapja abbahagytam a Stugeron szedését.Most újra nagyon zúg a fülem,szinte már elviselhetetlen.Kérdésem az lenne,hogy ilyen esetben sem lehetne újra elkezdeni,vagy esetleg valami más gyógyszert szedni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Szakácsné Prágai Nikolett

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Kérdező!


        A Stugeronnak állatkísérletekben nem volt magzatkárosító hatása, azonban adatok hiányában csak akkor alkalmazható terhességben, ha a kockázat- nyereség arány ezt indokolja. Erről a szülész-nőgyógyász orvos dönthet, a kezelő fül-orr-gégész javaslata alapján. Ha panasza elviselhetetlenül erős, beszélje meg kezelőorvosaival, akik dönthetnek a kezelés folytatása mellett.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 15:13:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: