• Hová forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        1 héttel ezelőtt homlok és arcüregi ,fájdalmaim kezdődtek,illetve a csontjaim is nagyon fájnak lábamban,kezeimben és a hátam fáj,főként éjszaka.Nyugtalanul alszom,felébredek.A baloldali orrnyílásomból sárgás anyag jött egy darabig aztán már nagyon semmi,pillanatnyilag néha fehér sűrű állagú anyag.Lázam nem volt,torkom sem fájt.Háziorvosom felírt Dalacint és ACC-t.amit be is szedtem,de sajnos nem gyógyultam meg.Igaz nagyon meg sem vizsgált!A csontfájdalmak olyan hasogatás szerűek hol itt hol ott jelentkeznek.Ami még elő jött hogy a torkomban pedig olyan mintha lerakodás lenne,és nem tudom felköhögni sem, nagyan zavaró érzés van olyan amikor fuldoklás érzésem van tőle..Mi tévő legyek mi okozzhatja ezeket a panaszokat?Hová forduljak?Van két gyógyszer amit állandóan szedek,Noacid  ezt enyhe refluxra,és motilliumot bélmotilitási problémákra.Esetleg valamelyik ezek közül okozza?De ami miatt szeretnék valami véleményt az az hogy 2007-ben a lábszáramról egy 0,95-ös melanomát vettek le és félek nem-e függ ezzel össze?Járok rendszeresen kontrollra ez idáig mindig minden leletem negítv volt!

        Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel:Helena

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a arcüreggyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Először is: nem valószínű, hogy panaszai a korábbi melanomával összefüggenének. Lehetséges, hogy orrmelléküreg-gyulladása van, ilyenkor gyakori, hogy a hátulsó garatfalon lecsorgó váladék okozhat köhécselést és fuldoklás-érzést. Mindenképp fül-orr-gégészeti szakvizsgálatot javasolnék.

        A gyógyszerei valószínűleg nincsenek hatással panaszaira, azonban a Motilium leírásában szerepel, hogy gyomorsav-szekréciót gátló gyógyszerekkel (például Noacid) együtt nem adható, emiatt kérem, hogy keresse fel gasztroenterologusát, aki a gyógyszert beállította Önnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor, fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 16:35:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó