• Mandula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiam 18 éves és tüszös mandulla gyulladása volt 4 hetente már kétszer.most ujra az van de most curam duo 625 gm -ost. kérdésem az lenne hogy ezt a mandulát kikéne -e vetetni és ha igen akk mi a teendö vérképet nem tudnak nézni mert mindig mire a 4 hét lejár ujra begyullad. illetve mikor lehet vérképet nézni, mert a házi orvos azt mondta h mindig kell 4 hetet várni a gyógyulástól számítva.

         

        Válaszát köszönöm előre is!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ilyen gyakori mandulagyulladások esetén javasolt a mandulák műtéti eltávolítása. Keressenek fel fül-orr-gégész szakorvost, aki a műtét szükségességéről, annak legmegfelelőbb időpontjáról, a szükséges laborvizsgálatokról dönt.

        Laborvizsgálatot a gyulladás idején is lehet végezni, sőt bizonyos esetekben javasolt is. Mindez attól függ, mire vagyunk kíváncsiak, a vizsgálat végzésekor.

        Üdvözlettel: Dr, Piros Zsuzsanna

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 11:41:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: