• Mandula eltávolítás 30 felett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Gyeremekkorom óta előforduló problémám,hogy a garatmandulám fehéres, sárgás kellemetlen szagú váladékot termel. Többször jártam vele orvosnál, de kisebb koromban kipiszkálták belőle a váladékot de a jelenség okára nem tudtak választ adni. Mára már napi probléma és egyre kellemetlenebb, mert rossz szájízt és lehelletet okoz. A közelmúltban volt 8 hónapig tartó ismeretlen eredetű vállizületi fájdalmam ami nagyon nehezen jött rendbe, illetve van egy gyökérkezelt fogam ami időnként nagyon fáj. Jártam fogorvosnál többször is és készített röntgen felvételeket de nem lát semmi elváltozást. A fogorvos azt javasolta forduljak fül-orr-gégészhez. Azt vettem észre, hogy a fogfájásom javul ha kipiszkálom a váladékot. Várom megtisztelő válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Röviden: keressen fel egy fül-orr-gégészt! Hosszabban: a garatmandula-gyulladása okozhat hasonló panaszokat. A fogászati panasz hátterében valamivel nehezebb elképzelni a garatmandula-gyulladását.

        Üdvözlettel és Boldog Új Évet kívánva Önnek és valamennyi Webbeteg olvasónak:

        Dr. Lengyel Csongor 

        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 15:44:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 13:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: