• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem Az lenne a kérdésem,hogy disco után normális a fűl sípolás és zúgás? Mert azt tapasztaljuk pár ismerősel, hogy bár a fűlsipolás enyhült,de a zúgást nagy csendben még haljuk.. elmúlik ez mondjuk 1-2 nap alatt? vagy mind hárman hallás károsodást szenvedtünk a pár óra szórakozás alatt? Mikor kijöttünk a szórakozó helyről mert már nem birtuk tovább akkor szinte azt se halottuk amit mondunk egymásnak. de azért most már jobb,, szerintem nem normális ha ekkora hangerövel szolgáltatják a zenét,,,egy biztos egy darabig ha ez (elmúlik egyáltalán) nem megyönk abba a szórakozőhelyre.. válaszát előre is köszönöm..

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező!

        Végleges halláskárosodást valószínűleg nem szenvedtek, de most legalább megértették azt a mindenhol, mindig hangoztatott orvosi tanácsot, hogy a zajjal nem lehet játszani. Vonatkozik ez a diszkóra, a fülhallgatós zenehallgatásra, meg az embertelenül hangos mozikra is.

        Ismételt erőszak hatására egyre több hallósejt adja fel, annak komoly hatása is lehet, főleg, ha valaki egyébként is hangos környezetben kénytelen élni, dolgozni.

        Üdvözlettel

         dr Timár Tibor

        www.fül-orr-gégészet.hu

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-17 08:56:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: