• Orrnyálkahártya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! A következő kérdéssel fordulnék Önhöz. Már több mint 5 éve képtelen vagyok orrcsepp nélkül aludni. Tudom hogy ez hosszú idő, de ha megpróbáltam elhagyni sokszor már párom keltett fel, mert nem vettem levegőt és megfulladnék álmomban. Ettől nagyon rettegek... Egyhete fül orr gégészhez fordultam a problémámmal, mert egy igen kellemetlen tünet párosult emellé. Egy tompa érzést érzek a szájpadlás résznél, mintha le akarna csorogni a váladék. Emiatt önkéntelenül is vagy lefelé próbálom szívni vagy felfelé próbálom fújni a váladékot. Ez nagyon kellemetlen és a környezetem számára is az, hiszen elég kellemetlen hangok társulnak a művelethez. Mindamellett nagyon idegesít mert az érzés egyáltalán nem akar szűnni. Mikor csepegtetek az orromba olyan mintha hátul egy kis meder lenne és oda folyna el a csepp, akkor a Novorin orrcsepp segítségével ez a tünet csillapult. Az orvos nem látható orrsövényferdülést diagnosztizált, de arra nem adott választ, hogy ez a kellemetlen érzés mitől van. Megőrjit a dolog. Kaptam egy orrsprayt (Flutirin) ami szinte semmit nem használ a dugulás elhárításán kívül. Már nagyon idegesít a dolog. Tudna nekem segíteni? Két hét múlva megyek vissza az orvoshoz, de addig nem bírom már ki ezzel a tünettel. Várom szíves válaszát! Köszönettel: Lina

        WEBBeteg szakértő válasza a orrsövényferdülés témában

        Kedves Kérdező!

         (Az orvos nem nemlátható orrsövényferdülést diagnosztizált, hanem nem diagnosztizált látható orrsövényferdülést.)

        A Flutirin spray valószínűleg jó választás, de egy hónapig legalább használni kell. Az egész problémát gyógyítja.

         Üdvözlettel:

        Dr. Tímár Tibor

        www.fül-orr-gégészet.hu

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 19:04:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: