• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Pár napja kezdődött szédüléssel küzdök. Tompa a fejem és néha fáj is. A vérnyomásom rendben van és a vércukor szintem is. Terhesség biztos nincs a háttérben. Kicsit aggaszt, mert számítógéppel dolgozom és a mai nap elég nehéz volt a munkám végezni. Mi állhat még a szédülés hátterében? Meg hogy a fejem tompa? Válaszát előre is köszönöm. Kinga

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Fül-orr-gégészeti szempontból nehéz a panaszait látatlanban magyarázni. A fejfájásos és szédüléses panasz felső légúti hurutok, orrlégzési panaszok esetén viszonylag sűrűn előfordul. Nem fázott meg mostanában? Mozog eleget (a munkahelyén is)? Nem túlzottan feszült? A szédülés és a fejfájás a fokozott stressz jele is lehet.

        Üdvözlettel:

        fül-orr-gégész szakorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 15:25:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: