• Meg nem szűnő tűnetek,és az énekhang...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor(doktorok)! Kodák Ádám vagyok,pajzs mirigy túlműködés miatt műtöttek 1,5 éve,és megmaradtak a betegség tűnetei,és a hangom sem jött helyre,nem olyan mint műtét előtt volt,bár a gégészeten nem láttak szervi rendellenességet.Az lenne a kérdésem,hogy körülbelül mennyi idő kell ahhoz,hogy normális életet élhessek,és hogy a hangom is a régi legyen?Mert zenét tanulok,és énekelni is szeretnék,de sajnos az a műtét óta nem aktuális. A választ előre is köszönöm! Üdv.:Kodák Ádám

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigyműtét témában

        Kedves Kérdező!

         Kérem mindenképp jelentkezzen az Országos Onkológiai Intézet (Ráth Gy. u. 7-9) foniátriai szakrendelésén (14. épület, második emelet), ott biztosan tudnak segíteni. Beszéltem is dr. Mészáros Krisztina főorvosnővel (ő vezeti a rendelést), tud Önről. Tehát ahelyett, hogy most vakon tanácsot adnék Önnek, először telefonon jelentkezzen be a 2134-es melléken. Az Intézet központi telefonszáma 224-8600, pontos címe: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest  Ráth György u. 7-9.

         Üdvözlettel:

         dr. Lengyel Csongor

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 22:44:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: