• Mandula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka, vagy mi lehet az ha a mandulámon csak a jobb oldalin egy fehér foltot találtam. A mandulám nem fájt. Fültisztítóval megnyomtam a mandulaám és az a fehér valami szépen kijött, kinyomódott. Szükséges orvoshoz fordulnom? Vagy ez nem gyulladas? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínű, hogy krónikus (elhúzódó) mandulagyulladása van, és az elhalt szövettörmelék jelentkezik fehér foltok formájában. Fül-orr-gégészeti vizsgálat segíthet a diagnózis pontosításában ill. szükség esetén a kezelésben.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-30 15:36:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: