• Egyensúlyprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! A problémám úgy két hónapja kezdődött! Egyre erősödő egyensúly problémám alakult ki,ami mára úgyahogy elviselhetővé vált,de sokszor cseng a fülem és fáj a fejem!Az egyensúly problémám leginkább akkor válik kellemetlenné amikor kis mozdulatokat teszek pl.lassan sétálok vagy szűk helyeken,mondjuk ha a konyhában pakolászok,esetleg lehajolva mozgok (cipőkötés)!Voltam rengeteg vizsgálaton,de sehol nem találták meg az okát!Tavaly kioperálták a pajzsmirigyemet!Most otoneurológiai vizsgálatra küldtek,szeretném megkérdezni az miből áll,mire számítsak?Egyébként kaptam szemüveget is mert a szemészeten kiderült,hogy a bal szemem rosszabb!Esetleg ez is lehet a baj forrása? Van amikor abszolút nem érzem ezt a kellemetlen tünetet,van amikor viszont egész nap labilis vagyok!Mi a vélemyénye a dologról? Válaszát és véleményét előre is köszönöm!Zoltán (23 éves,férfi)

        WEBBeteg szakértő válasza a egyensúlyprobléma témában

        Kedves Kérdező!
         
        Szemészeti probléma okozhat szédülést - ilyenkor azonban általában nincs fülzúgásos panasz. Milyen típusú pajzsmirigyműtétje volt? Otoneurologiai vizsgálat során a szemmozgásokat, az egyensúlyszerv hőmérséklettel való ingerelhetőségét vizsgálják és az egyensúlyprobléma típusát pontosabban meghatározzák. A vizsgálat lehet műszerrel automatizált is, a vizsgálóhelytől függően.
         
        Üdvözlettel:Dr. Lengyel Csongor  fül-orr-gégész
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-23 00:21:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: