• FŰLKAGYLÓ SZÉLÉN EGY UJBEGYNYI KREATOSIS KELETKEZETT MELYET SZAPPANOS MOSÁSSAL KEZELTEM SZÉPEN JÖTTE

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        74P5 FÜLKAGYLÓMON KIÜTÉS LETT MELYBŐL EGY KREATOSÍS ALAKULT KI! Bőrgyogyász először herpesznek diagnosztizálta Telviran kenŐccsel kentem amiből lett egy felrakodás AMIT KRETOSISNAK NEVEZETT EKKOR ELKÜLDÖTT A SEBÉSZETRE 2-HÓNAP MULVA SORRAKERÜLTEM ADDIGRA 2-PICI KIÜTÉS MARADT BIODERMA 50-NAPFÉNYVÉDŐVEL KENTEM SZÉPEN JAVULT AZT HITTEM BEGYÓGYULT DE SAJNOS NEM FÜLKAGYLOMRÓL ELTŰNTEK A KIÜTÉSEK LÉNYEGÉBEN 1-PICINY MARADT MOST BEJELENTKEZTEM ÚJBÓL UGY VESZEM ÉSZRE A NPFÉNYVÉDŐ MÁR NEM SEGÍT A TELJES GYÓGYULÁSHOZ AZ LEPETT MEG,HOGY SEMMIFÉLE KENÖCSÖT NEM ADOTT SEM A BÖRGYÓGYÁSZ SEM A SEBÉSZ A NAPFÉNYVÉDŐT IS A NETEN OLVASVA MERTEM HASZÁLNI KÉREM BETEGSÉGEM TOVÁBBI TEENDŐIT HA LEHETSÉGES MEGADNI!Előre is köszönettel Rozs Sándor

        Dr. Gerencsér Emőke válasza a Fülkagyló szélén ujjbegynyi keratosis témában

        Tisztelt Uram! Sajnos a küldött fénykép nem használható, semmit nem " ismerek" fel rajta. A fülkagylón - főleg idősebb korban - gyakran keletkeznek mind kiemelkedő, mind fekélyszerű elváltozások. Valóban bőrgyógyászhoz szoktak fordulni és az Ő véleményével felkeresik a fül-orr-gégészt. A leggyakrabban egy kimetszéssel kivágják az érintett részt és összevarrják a sebet. Nem kellene a net-et olvasgatva kenegetni semmivel, főleg napfényvédőkkel, A legtöbb ilyen esetemben basaliomája volt a betegnek és azt a fül-orr-gégészek is rutinszerűen eltávolítják. De helyileg nem kezelik, nem kenik, mert attól nem múlik el. Ezért azt javaslom Önnek, mutassa meg fül-orr-gégésznek. Lehetőleg olyan fül-orr-gégészetet keressen fel, ahol van osztályos-és műtő háttér. Jobbulást kívánok dr Gerencsér Emőke


        Dr. Gerencsér Emőke
        Fül-orr-gégész Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Gerencsér Emőke

        Kérdés: 2017. október 03., 16:03; Megválaszolva: 2017. október 04., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: