• Kilyukadt dobhártya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 3 hete megvertek és a bal fülemre elég rosszul hallottam. Felkerestük a fül-orr-gégészetet, ahol megállapították, hogy egy nagy lyuk van rajta. Kaptam antibiotikumot és a mai kontrollon azt mondták, hogy már javult a hallásom. Viszont elég tompa érzés van a fülemben, valamint, ha orrot fújok, akkor fújtatja a levegőt, tehát szerintem nem gyógyult be még teljesen. Megjavulhat teljesen, vagy lehet maradandó károsodásom ebből? Édesapám pszichiátriai beteg, ezért nem tudja, hogy mit csinált. Ezokból letagadtuk az orvosnak, utólag van lehetőség róla látleletet kérni? Sajnos nem ez volt az utolsó eset, valami lépést szeretnénk tenni ezügyben. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a dobhártya sérülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha az orvos azt mondta, hogy begyógyult a lyuk, akkor nyilvánvalóan így van. Ettől még érezhet furcsát, lehet halláspanasza. Vagy akár maradandó is kialakulhat, ehhez majd kell egy hallásvizsgálat. Látleletet bárki kérhet bármikor. Pénzbe kerül. Az első ellátó hely állítja ki, praktikus azonnal, de néhány hónapon belül mindenképpen.


        Kérdés: 2017. június 14., 18:38; Megválaszolva: 2017. június 15., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: