• Fülmosás-repülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Úgy érzem,hogy fülzsír dugóval van a fülemben(nincs bedugulva,de furcsa,olyankor szokásos érzésem van),holnap reggel elmegyek a fülészetre és megmutatom. Valószínűleg kimossák majd(sajnos hajlamos rá a fülem..),hétfőn repülővel utazunk,3 órás út. Okoz e bármi problémát,hogy a fülmosás után pár nappal repülőre ülök? Köszönöm válaszát!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzsír témában

        Tisztelt Hölgyem! A fülmosás a hallójáratot kiszáríthatja, ami utána 2-3 hónap alatt termeli vissza a kimosott, védő funkciót ellátó fülzsírt. Ez fürdéskor-úszáskor okozhat hallójáratgyulladást, de a repülés semmilyen kockázatot nem jelent a hallójáratra nézve.


        Kérdés: 2015. június 18., 23:40; Megválaszolva: 2015. június 19., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: