• Mire utal a tartos fuldugulas fajdalom nelkul?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur!! A problemam ugy kezdodott hogy tisztitottam a fulem es egyik pillanatrol a masikra eldugult. Azt tudni kell, hogy kezeltek mar tobbszor is fulgyulladassal es mostak is a fulem szoval feltetelezem erzekenyebb, ezert nagyon odafigyelek ra. Felhivtak a figyelmem hogy ne hasznaljak fultisztitot es ezt be is tartottam. Azonban gyengen hallok egy ideje es azt gondoltam ennek az oka talan a felhalmozodott fulzsir lehet es ezert megis kitisztitottam fulpiszkaloval es ekkor el is dugult. Ennek kb.: 5-6 napja. Vettem fulcseppet nem segitett. Nem erzek fajdalmat cs nyomast es gyengen fyolyamatosan zug. Nem tudom hogy ez gyulladas illetve betegseg vagy eldugult a fulem a zsirtol. Amig felkeresem az orvost mit tud tanacsolni? Feltetelezheto komoly betegseg mogotte esetleg meg suketulhetek idovel?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzsír témában

        Tisztelt Hölgyem! Legnagyobb valószínűséggel a "tisztítás" kacsán rátolta a zsírt a dobhártyára. Paraffin olajjal csöppenteni lehet, de a végleges megoldást a szakorvosi vizsgálat adja majd.


        Kérdés: 2015. január 15., 05:22; Megválaszolva: 2015. január 15., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már 3-4 éve tartó diffúz hajhullással (főleg fejtetőn) küldtek fül-orr-gégészetre, ahol megállapították, hogy a mandula fizikális nyomásakor genny ürül. De egyértelműen nem tudják, érdemes-e kivenni a mandulám,...
        Nap, mint nap sokat telefonálok. A fülem érzékennyé válik és a torkom /garatom mindig azon az oldalon fáj, (nyelésre fáj) ahol épp sokat telefonálok.