• Ajánlott továbmenni más orvoshoz is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/doktorúr! Szombat hajnalban kezdődtek a panaszaim, nagyon elkezdett folyni az orrom és lázas voltam. Vasárnapra elkezdett az arcom lüktetni. Kamilával gőzöltem vasárnap szinte óránként így az arclüktetésem el is múlt. Hétfőn elmentem Fül orr gégészetre, ahol az orvos azt mondta tilos gőzölnöm feküdjek, rhinospray plussal fújjak az orromba és szerdán menjek vissza hozzá. Vissza is mentem szerdán, de már elkezdtem köhögni is. Azt mondta nincsen semmi gond, fújjak az orromba és szedjek köhögéscsillapítót. Viszont én egyáltalán nem érzem magam jól, ugyanúgy folyik az orrom mint az elején és szerda estére hőemelkedésem lett megint! A kérdésem az lenne, hogy elég tényleg ha csak orrba fújok és köhögéscsillapítót szedek, vagy érdemes lenne elmenni egy másik orvoshoz és esetleg egy erősebb gyógyszert beszedni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a melléküreg-gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Javaslom még gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító szedését, illetve váladékoldót szedését és infralámpa használatát. Az orr rendszeres átmosása is javasolt. Ha ez sem segít, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 01., 11:29; Megválaszolva: 2011. december 02., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó