• fülzugás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 1 hónapja van fülzúgásom. Az elvégzett vizsgálat negatív. Ideg negatív, vérkép, vizelet negatív.EKG negatív, vércukor negatív.1 alkalommal volt nagyon erős szédülésem, cukros vizet javasolt az orvos, használt, de a fülzúgás maradt, valamint az utcán való járkálás időnként bizonytalan mert elkap a szédülés, lábremegés. Talán meszesedés lehet a csigolyámban? Hálásan köszönöm válaszát.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom! A szédüléssel kísért zúgás lehet éreredetű. Nagy valószínűséggel csigolyák meszesedése, rossz tartása. Nyaktorna segíthet. Ha minden vizsgálat megtörtént, akkor kérje fizioterapeuta segítségét, de sajnos tudnia kell, hogy a zúgást 1 hónap után teljesen elmulasztani nem lehet, de jelentősen csökkenhet. Esetleg Tebofortan tabletta (páfrányfenyő kivonatot tartalmaz, agyi működést fokozza) 3x1 szedése szóbajön.


        Kérdés: 2011. november 08., 14:49; Megválaszolva: 2011. november 09., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: