• Gennyes mandulagyulladás nem múlik el

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan egy hónapja mandulagyulladásom van, ami nem fáj, nincs lázam sem, csak gennyes. Voltam orvosnál is, aki Augmentint írt fel, majd mivel nem múlt el, ezért ismét elmentem és most Ciprinolt szedek. Észrevettem azonban, hogy a szájpadlásom is meg van sárgulva. Nem fáj, csak a színe változott. A menstruációmban is vannak problémáim, és deréktáji fájdalmam is van. Mi lehet a bajom? Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! Nem bakteriális mandulagyulladás az, ami nem jár lázzal. A manduláján detritus, mandulakő lehet leginkábbis. A megsárgult lágyszájpadot nem tudom értelmezni. Gégészt keressen, mert látatlanban nem tudok többet mondani a gondjáról.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 06., 18:42; Megválaszolva: 2011. november 07., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó