• Fogíny fájdalom kiváltója és megszüntetési lehetősége.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Most, hogy a küldött információs levelüket megnyítottam és ekkor a fogíny gyulladásos problémánál olvastam, hogy cukor és szívbetegség esetén a kalciumcsatorna blokkoló szedése is kiválhat fogíny fájdalmat. Nálam az e fajta és nagy fájdalomszinttel járó panaszom kezdete az ez év január közepén fekhelyezett korona óta áll fenn. Az ez ideig felkeresett orvosok sajnos eddig még nem találták meg a fájdalom kiváltó okot. Ebből következik, hogy ezáltal a fájdalmam töretlenül fenn áll. Kérem T. Címet, hogy szíveskedjenek javaslatot adni arra, hogy milyen szakrendelést keressek fel bajom orvoslására. Előre is nagyon köszönöm segítő készségüket. Maradok tisztelettel:

        Dr. Varga Éva válasza a Fogíny fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Az ön által rendszeresen szedett gyógyszer okozhatja a fogágy betegségét, aminek a legszembetűnőbb tünete az íny gyulladása, megduzzadása. Ez fokozott szájhigiénét és gyakoribb ellenőrzést igényel. Parodontológiai szakrendelés felkeresését javaslom, amiről az interneten, vagy fogászati klinikán tud tájékoztatást találni.


        Dr. Varga Éva
        fogorvos

        Dr. Varga Éva

        Kérdés: 2011. július 22., 13:44; Megválaszolva: 2011. július 24., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: