• Resectio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! Segítségét kérném a következőben : Gyökérkezelt fogam többször begyulladt, kétszer végeztek rajta gyökércsúcs resectiot. Sajnos megint visszatért a gyulladés, fogorvosom az eltávolitását javasolta, azonban fogpótlás/híd van hozzá erősitve. Implantátum behelyezését javasolta, ami elég költséges és hosszadalmas lenne. Van-e valamilyen más megoldás hogy a visszatérő gyulladás megszünjön ?Válaszát előre is köszönöm !

        WEBBeteg szakértő válasza a fogászat témában

        Kedves Kérdező! Ilyen esetben én is a fog eltávolítását javasolnám, és ha lehetséges a híd kibővítésével hagyományos hídpótlást lehetne Önnek készíteni. Persze nem ismerem az Ön fogazatát, mivel mindig figyelembe kell venni a rendelkezésre álló fogak számát és helyzettét.



        Kérdés: 2010. december 21., 16:03; Megválaszolva: 2010. december 27., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Kisfiam miatt kerestem meg önt, aki nemsokára 8 hónapos lesz. Az alsó két metszőfoga rendben kibújt, a felsők most készülődnek. Egyik oldalon viszont sárgás-barnás elszíneződést vettem észre néhány napja. Látszólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó