• Afta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy egyre gyakrabban fordul elő, hogy a nyelvemen először kisebb felületen, majd az idő elteltével egyre nagyobb felületen lesz érzékeny. Ez mindig a nyelvem elülső részén jelenik meg, és érzékeny lesz tőle ez a terület.Majd elmúlik. Ez úgy néz ki, hogy az érzékeny terület a nyelvem színéhez képest pirosas és a határvonalak meg inkább fehéres színűek.Van úgy, hogy pár nap alatt, vagy min. 1 hét elmúltával újra megjelenik ez a tünet a nyelvemen.Esetleg tudna valamit, amivel megszüntethető, vagy legalább minimalizálható az előfordulása. Válaszát várom. Üdvözlettel : Péter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a afta témában

        Kedves Péter! Erősítse az immunrendszert multivitaminokkal, öblögessen Corsodyllal. Egy probiotikum kúrát is érdemes csinálni, és bő folyadékot fogyasztani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 21., 21:55; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: