• kényelmetlen fogtömés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! A napokban felkerestem egy fogorvost, aki feltérképezte a fogaim állapotát , majd a felső leghátsó fogamat szuvasnak ítélte,ezért fényre kötő fehér tömést tett bele. Előtte a fogam teljesen tünetmentes volt, viszont a tömés óta kényelmetlennek érzem, mert összeharapásnál nagyon kemény, olyan porcelános érzést kelt. Sok tömött fogam van, de ilyen kényelmetlen tömésem még nem volt. Ilyenkor mit lehet tenni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogtömés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben magas és emiatt kényelmetlen a fogtömés vissza kell menni a fogorvoshoz. Más módon nem orvosolható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 09., 20:27; Megválaszolva: 2010. július 11., 18:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Kisfiam miatt kerestem meg önt, aki nemsokára 8 hónapos lesz. Az alsó két metszőfoga rendben kibújt, a felsők most készülődnek. Egyik oldalon viszont sárgás-barnás elszíneződést vettem észre néhány napja. Látszólag...