• Gyomorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur vagydoktornö azzal a problémával fordulok önökhöz hogy állando jellegü szájszagom van és szerintem valami gyomor betegségem lehet . Talán nyitott agyomorszáj Fogmosás már nem segit étvágyam van gyomorpanaszaim nincsennek,talán a hagyma tulzott fogyasztása után ég egy kicsit a gyomrom de ez minimális Ez a rossz szájszag már nagyon rég jelentkezett de már nagyon szégyellem Szeretném megtudni ez hogyan állapithato meg mitől van és gyogyszeres kezelés létezik -e a gyogyitására

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rossz lehelet témában

        A rossz szájszag oka lehet emésztőszervi probléma, de akár légzőszervi gyulladás, fogászati ok, kevés folyadékfogyasztás, cukorbetegség, májbetegség, stb. is okozhatják. azt javaslom, hogy először keresse fel fogorvosát, lehet, hogy van rossz foga vagy gyulladás a szájában, ha nincs eltérés, akkor gasztroenterológiai szakrendelésre kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 07., 13:23; Megválaszolva: 2010. július 08., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: