• Nyelvem alatt vmi elváltozás....condyloma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr  !

        Mellékelten küldtem képet az egyik problémámról,ami a nyelvem alatti kinövést ábrázolja.Vmi polipszerű,kis fonalas, fehéres szinű kinövések 3 részre tagolodva vannak a nyelvcsap végén,a nyálmirigyem felett.Remélem jól fogalmaztam.Condilomával kezelem magam és a barátnőm is, lehetséges hogy ez is az?vagy vmi másfajta elváltozás? Féltem tőle,ezért néha bekenntem condyline-al,tudom nem szabad,de vmennyire lemarta öket. legalábbis a fehér kis lábaikat.de nem múlt el véglegesen,sokszor nem is kezeltem igy,nehogy nagyobb bajt csináljak.

        Megtudhatnám mi ez és hogy remélem nem nagy a baj,és ez is meggyógyítható vmilyen módon.

        Előre is köszönöm a segítségüket!

        Tisztelettel B.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelv alatti növedék témában

        Kedves Kérdező!
        Nem szabad kezelgetni magunkat otthon talált szerekkel, amit nem a saját problémájára írt fel az orvos. A kép alapján én inkább papillomára gondolok, de ennek eldöntése szájsebész feladata, aki bizonyára el fogja ezt távolítani és szövettani vizsgálatra küldi. Nem kell megijedni, de mindenképpen minél hamarabb keressen fel egy szájsebészt vagy magán úton, vagy beutalóval egy állami intézményben, ahol ezt ingyenesen ellátják. Beutalót fogorvostól kaphat.
         



        Kérdés: 2010-05-13 09:02:49; Megválaszolva: 2010. május 13., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: