• Nőgyógyász segítsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor

        p3-as hpv-vel műtöttek.azóta lepedékes a nyelvem,próbáltam rózsamézt, nystatint, flukonazolt, septofortot, gyógynövényeket, zsúrlót szájpenészre, ürmösteát lepedékes nyelvre, de sosem volt változás.egyedül a rózsaméz , mely hamvasít, de csak ideiglenesen, mindig kiújjul.ma az ezüst-koolloiddal próbálkozom, mely utolsó reményem volt, de mégsem ad hitet a gyógyulásra.Ön szerint ez hpv a szájüregben??? mit tehetnék? mivel próbálkozzam?esetleg műtét vár rám?még azt sem bánnám, csak tisztuljon már le egy életre.legyen szives ajánljon már egy gyógyszert,mert megörülök.a nőgyógyászom igencsak nagy összeget kérne el a receptért, méghozzá vizsgálat nélkül.ezért fordultam Önhöz, hátha lelkiismeretesebb.vashiányos is vagyok, meg vérszegényy.ennyit tudok a betegségeimről.rákot megelőző állapot miatt műtöttek.kérem segítsen nekem.

        nagy köszönettel és hálával:egy webbeteg olvasó

        WEBBeteg szakértő válasza a szájpenész témában

        Kedves Hölgyem!

        Betegsége nem nőgyógyászhoz tartozik, nem tudom, miért kellene neki fizetnie bármilyen gyógyszerért, hiszen ő nem gyógyíthatja a szájüregi elvátlozásokat. Fül-orr-gégészhez kell fordulnia, és ők tudják majd meggyógyítani, szerintem ne várjon, biztosan gyógyszerre lesz szüksége.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:26:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: