• Fogászat-hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék segítséget kérni! Sajnos fogászati kezelés alatt állandó hányingerem van. Emiatt volt már, hogy el is maradt a kezelés. Sajnos néha egy egyszerű fogmosás is gondot jelent. Próbáltam előtte nem enni gyógyszert bevenni /cerucal/ de ez sem segített. Mit javasol mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fogászati kezelések alkalmával ez valóban nehéz probléma. Azt helyesen teszi, ha vizsgálat előtt nem eszik. A kezelés alatt próbálja  a figyelmét  elterelni a hányingerről, és sóhajtson mélyeket. Esetleg kérhet orvosától Lidocain spray-vel érzéstelenítést. Valamilyen szinten ez a hányinger a legtöbb embernél jelen van a fogászati kezelés során, még ha Önnek kicsit nehezebb is uralkodni ezen.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-21 10:35:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: