• barna folyás mellett él-e a védelem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most először szedek fogamzásgátlót, név szerint a Dienille-t.A menstruációm 1. napjától kezdtem el szedni a tablettát az előírtaknak megfelelően. Na már most a menstruációm végeztével a 2. naptól barnázásom van,(4-5 napja) ami még most is tart, illetve most már nagyon minimális vér(vagy rózsaszín folyás) is társul hozzá. Ilyenkor is fen áll a gyógyszer általi védelem, mindezek ellenére?Hogyha a gyógyszer hatásához szükséges maximális két hét már letelt? úgy olvastam hogy az első két levélnél még elfogadható ha barna folyás jelentkezik ,szóval emiatt nem aggódom, csak a védelem miatt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A védelem él, emiatt ne aggódjon, a tablettaszedés első három hónapjában a pecsételő vérzés nem kóros.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 24., 20:09; Megválaszolva: 2011. október 25., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: