• Lindynette és antibiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már lassan 4éve szedem a Lindynette 20-at. Kb. 2hete felfáztam, hüvelygyulladást is kaptam, ezért Tiravid-ot (10db,2x1), majd 2 nap múlva egy másikat-nevére nem emlékszem (10db, 2x1) írt ki az urológus. (a 2.-at csak azért kellet szednem nehogy visszaessek, mivel csak egy vesém van és így rizikósabb). A fogamzásgátló bevétele előtt 3-4 órával szedtem be az antibiotikumot. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben is csak egy hét kiegészítő védekezés szükséges? Vagy esetleg több is? Nőgyógyászhoz mindenképpen el fogok menni, de az időpont még arrébb van:S Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Bár nem írta a második gyógyszer nevét, de ha olyan szerről is lenne szó, amely a tabletta hatását gyengíti, akkor is elég az együttszedés alatt és még egy hétig kiegészítő védekezés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 24., 19:55; Megválaszolva: 2011. október 25., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: