• fogamzásgátló váltása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Symicia fogamzásgátlóról szeretnék áttérni a Lindynette fogamzásgátlóra. Hogyan tegyem? Végig szedem a symiciat majd a 7 szünetmentes nap és elkezdem szedni az újat?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Pontosan, ahogy leírta. Végigszedi az elsőt, 7 nap szünet, majd az új tabletta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 18., 22:22; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: