• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 éve szedek fogamzásgátlót (cilest), múlt hénte volt a szokásos 1 hetes szünetem, szombat este kellett volna újra bevennem az első tablettát, de elfelejtettem, és csak vasárnap este jutott eszembe, így akkor 2 tablettát vettem be, az lenne a kérdésem, hogy így is rendben van-e akkor a védelem, vagy egyéb védekezést is kell-e használnom a hónap folyamán?

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!Nem kell mást tennie.Szedés közbeni tabletta kihagyás nagyobb problémát jelentett volna.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 18., 09:35; Megválaszolva: 2011. október 18., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: