• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok!Első sorban szeretném közölni hogy depressziós voltam de sikerült kilábalnom ebből az állapotból.Minden gyógyszeremet elhagytam ennek a dátuma Július közepe.Majd augusztusban elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.Szóval 2 hónapja szedem azt szeretném kérdezni hogy ugye normál esetben 1 hónap után védettséget nyújt.Na most szeretném kérdezni hogy ilyen esetben mikortól nyújt védelmet? Zyprexát 500mg- osat ,frontinból 0,25mg-set szedtem pluszz cipralexet pedig 10mgsat. Ezeket a gyógyszereket 2010 októberétől 2010 júliusáig szedtem.Szeretném kérdezni hogy az hogy az orvos válaszol az azt jelenti hogy a szakterületen jártas diplomával rendelkező estemben pszichiáter válaszol az általam feltett kérdésre?Tehát a válaszában megbízhatok?Természetesen tudom hogy nem helyettesíti a személyes kapcsolatot de azért ezt a kérdést nem gondolom olyannak hogy interneten keresztül megválaszolhatatlan lenne.Válaszát előre is köszönöm.Ezen kérdésemhez írnám hozzá hogy mercilon nevű fogamzásgátló tablettát szedem.Tehát akkor októberben vagy novemberben történjen egy ultrahangos vizsgálat?

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kérem küldjék a kérdést psichiáternek!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 11., 16:59; Megválaszolva: 2011. október 12., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: