• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEdves Szakértő! MAjdnem egy éve folyamatosan visszatérő bakteriális jellegű hüvelyi folyásom van. A nőgyógyászom sokféle kúppal próbálkozott de ideiglenesen csak a dalacin hüvelykrém szűnteti meg a problémát. A stodette fogamzásgátlót is kb egy éve szedem. Összefüggésbe hozhatók e a tüneteim a fogamzásgátlómmal. Amióta ezt szedem a bőröm rettenetesen száraz ( a bőrgyógyász meg csak a fejét vakargatja) és mellproblémám is volt amivel ultrahagon is voltam de nem mutattak ki semmit. Már a nőgyógyászomnak is mondtam hogy ez a fogamzásgátló miatt lehetne de ő csak annyit mondott hogy ennek semmi köze hozzá. Érdekes módon az előző fgátlómtól (Yadinne) nem voltak ilyen tüneteim( csupán azért váltottam fgátlót mert sajnos drága a Yadinne). Ha esetleg vissza szeretnék térni a Yadinne-ra mennyi időt kéne kihagyni? Köszönettel Diana

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló, bőrszáradás, hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben visszatér a Yadinera csak annyi a teendő, hogy az esedékes egy hetes szünet után a Yadine-t kezdi el szedni.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 08., 11:40; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: