• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Yasminelle fogamzásgátlóra váltottam Symiciáról, a második héten járok, de ma a tabletta bevétele előtt körülbelül 2 órával hasmenésem volt.Mennyiben befolyásolhatja ez a tabletta hatását? Válaszát előre is köszönöm! erre a kérdésemre azt a választ kaptam, hogy pótolni kell, 3-4 órával a tabletta bevétele utána van gond nem? és velem ez a bevétele előtt 2 órával történt. Sajnos nem tudom pótolni, így védekezés meddig szükséges?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Elnézést kérek, levelét valóban félreértettem, igaza van, a tabletta bevétele előtti hasmenés nem okoz gondot, csak az azutáni. Nincs teendő, kiegészítő védelem sem szükséges. Még egyszer elnézést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 05., 18:39; Megválaszolva: 2011. október 06., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: