• Fogamzásgátló félbehagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan három hónapja szedtem/szedtem a fogamzásgátlót (Yadinet) de mivel libidó csökkenést okozott és teljesen kiszárított így az orvosom a befejezése mellett döntött, hogy teljesen biztosak lehessünk, hogy a tabletta okozta e a tünetetek. Amik a következőek voltak: nehezen vagy egyáltalán nem nedvesedtem, ha sikerült eljutnunk ehhez az állapothoz a behatolás fájdalommal járt, és az aktus után csípős érzésem volt. Most 3-4 hónapnyi kényszerpihenőn vagyok. A kérdésem az lenne, hogy félek butaságot követtem el akkor, mikor a levélke felénél hagytam abba a tabletta szedését. Ugyanis szinte teljesen a közepén jártam. De elolvastam a gyógyszer leírását és ott az szerepelt bármikor abbahagyható és az orvosom sem említette, hogy természetesen fejezzem be a levelet, hanem hogy majd keresünk de mást, de ezt hagyjam abba. Származhat ebből komolyabb bajom? a választ előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha az abbahagyás óta védekezik egyéb módon, nem lesz gond.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 04., 12:02; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: