• Tisztelt Doktor Nő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hibát követtem el, részben figyelmetlenség, részben tévedés miatt. Szombati nap bevettem a szombati, illetve a vasárnapi nap fogamzásgatló szem tabletát, tehát szombaton két szembet vettem be, szombatit és a vasárnapit. Ma akkor nem veszek be gyógyszert, és kérdésem az lenne, hogy ez a tévedés miatt nem eshet bajom, ugy-e? És akkor ebbe a hónapba kiegészítő védekezést kell alkalmazzak? Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az a hiba, ha kihagy egy napot, szedje tovább rendesen, így egy nappal rövidebb lesz a ciklus, esetleg kis émelygés a sok hormontól még jelentkezhet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 02., 01:46; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: