• Fogamzásgátló tabletta és betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Lindynette (75 mikrogramm/20 mikrogramm) fogamzásgátló tablettát szedek. Arra szeretnék választ kapni, hogy betegség esetén a Tantum Verde spray és a Béres csepp gyengíti-e a tabletta hatását. Illetve igaz-e az, hogy a hőemelkedés, láz gyengíti a tabletta hatását? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Se a Tantum Verde, se a Béres csepp, se a hőemelkedés nem gyengíti a tabletta hatását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 23:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: