• Nuvaring

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorUr/No! Azzal a kerdessel fordulok onhoz hogy a Nuvaring mikortol nyujt vedelmet?Azert van ez a kerdesem mert van akitol ugy ertesultem 1 het,van hogy 2 het es olyat is hallottam h az elso honapba nem nyujt vedelmet csak a masodik honaptol es szeretnek egy megbizhato valaszt. En szept.17en helyeztem fel,ma 10 napja.A mestruaciom elso napjan felhelyeztem minden rendbe mukodik egy picitt mintha begyulladt de szerintem mivel h idegen test a szervezetbe ezert tortent ez es en kamillas gozolest es gyuladas csokkento kremet hasznaltam es megszeretnem tudni hogy ezek neme csokkkentettek a gyuru hatokepesseget?megszeretnem tudni hogy mennyi ido utan szabad egyutt legyunk a parommal potvedekezes nelkul,pl 13-14 nap elteltevel meg kelle egyebb vedekezes is.Elnezest a hosszu kerdesert de inkabb mindent leirtam hogy ertheto legyen! Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelygyűrű témában

        Tisztelt Kérdező! Az alkalmazott kezelés nem csökkentette a gyűrű hatékonyságát. Az első hónapban használjanak kiegészítő védekezést (óvszert).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 12:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 20:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: