• Hüvelyszárazság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Nő/Úr! 26 éves nő vagyok, párommal a fogamzásgátló tabletta mellett döntöttünk, de az eddigiek nemigazán váltak be. 2 éve szedem már őket, de egy panasz, mégpedig a hüvelyszárazság egyik váltás után sem múlt el. Ezek sorban a következők voltak: Yasminelle, Yadine, Gracial és most a Tri regolt kezdtem el. Ahogy növekedett ezen tabletták hormonszintje annál kevesebb mellékhatással kellett megküzdenem, de ez mindegyiknél megvolt, bár valamelyest javult a helyzet. Tabletta szedés előtt semmi probléma nem volt ezen a téren. Tudna-e mondani konkrét tablettát, amire érdemes lenne váltani, ha a tri regol sem válik be (még csak 1 hónapja szedem), vagy valamilyen kiegészítő kezelést, amitől visszaáll a normális nedvesedésem? Bízva megtisztelő válaszába, Tisztelettel, Ilona

        Dr. Deli Tamás válasza a Hüvelyszárazság témában

        Kedves ilona! Ovestin krém segíthet a hüvely ösztrogenizálása révén.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 12:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: