• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! 2 eve hagytam abba a lyndinette 20 fogamzasgatlo szedeset,de most ujra elkezdtem.Mar csak 4 szem maradt a 21bol de meg mindig van pecsetelo verzesem.Soha nem volt problemam es most kicsit aggodom miert nem marad abba.. Nemtudom hogy ez normalis e.Lehet hogy csak a szunet miatt? Kerem,ha tud javasoljon valamit.

        Dr. Deli Tamás válasza a pecsételő vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha az első 3-4 ciklusban nem marad abba a pecsételő vérzés a tablettaszedés közben, gyógyszerváltás lehet szükséges. Addig nem érdemes aggódni (feltéve, hogy az újonnan kezdett szedést megelőzően a rutin nőgyógyászati vizsgálata, rákszűrése negatív volt).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 13:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: