• Tri-regol

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor no!10 eve hasznalom a tri-regol es most talan mar nem gyarjak mert nem talalok,igy vettem egy Novynettet mert azt tanacsolta egy gyogyszeresz hogy ugyanolyan hatasa van,de nem vagyok biztos benne hogy lesz valami melekhatas vagy talan megeshet hogy nem lesz megfelelo es teherbe eshetem.surgosen szeretnek valaszt mert a napokpan kellenne szednem a tri -regol helyet es nem tudom ha szedhetem vagy inkabb valami mast ajanlana.koszonom elore is a valaszat.

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Kérdező! A Tri-regol tablettákat szedje végig, és szünet nélkül, az utolsó tabletta bevétele utáni első nap kezdje el szedni a Novynettet. Ebben az esetben nem kell kiegészítő fogamzágátlási módszert alkalmazni, biztonságban érezheti magát. A későbbiekben a Novynettet már a 7 napos szünetek megtartásával kell szedni, a szünetkihagyás csak az átállásra vonatkozik.


        Kérdés: 2011. szeptember 06., 23:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 00:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: