• Fogamzásgátló abbahagyása - újrakezdése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 évig szedtem a Yasminelle nevű fogamzásgátlót. pár hete hagytam abba, mivel nem olyan gyakran találkozunk a barátommal mostanában mert messze dolgozik . az egyik kérdésem az lenne, hogy a phatentex hüvelytabletta kiegészítő fogamzásgátló módszer nélkül nyújt e akkora biztonságot mint a fogamzásgátló tabletta, vagy használjunk óvszert vagy megszakítást... A másik dolog pedig az, hogy semmiképpen sem akarok teherbe esni ezért újból elkezdeném szedni a gyógyszert , mennyi időt kell várnom mielőtt elkezdhetem?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A hüvelytabletta hatékonysága meg sem közelíti a fog. gátló tablettáét. A megszakításos módszer szintén nem biztonságos. A menses első napján kezdje majd el az új csomag tablettát, addig használjanak óvszert.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 11:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: