• Lehet gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jangee 3 / 0,02mg gyógyszert szedtem 5 hónapig, de most nem kaptam, mivel kivonták a forgalomból és helyette ugyanolyan hatóanyagú Symicia 3/ 0,02 mg tablettát kaptam. Ma vettem be az első szemet hét órakor, de fél tíz körül egyszeri kissé híg székletem volt. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e bármi gond is ebből és hogy kiegészítő védelem szükséges-e ? Válaszát előre is köszönöm!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Egyszeri híg széklet nem hasmenés, teendő nincs.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 22:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: