• Fogamzásgátló tabletta újrakezdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr / Doktornő, én a következő problémámra szeretném tanácsát kérni: két évig szedtem a lindynette 20 tablettát aminek nem volt semmi mellékhatása, tökéletesen bevált. Más okból kifolyólag abbahagytam 2 év után a szedését.A bőrőm nagyon pattanásos lett, és rendszertelen a ciklusom. ( 3 hónapja , hogy abbahagytam ) Úgy döntöttem újra el kezdem szedni a tablettát- orvosom vizsgálat után fel is írta nekem. Viszont most nem tudom mi tévő legyek , mivel a menstruációm nagyon rendszertelen lett ( és pont ezért szeretném újra szedni ) ez esetben is meg kell várnom a menzeszt , és csak ekkor vehetem be a tablettát, vagy elkezdhetem akár most is? ( tudom hogy ilyenkor kiegészítő védekezés ajánlott az első hónapban ) Köszönöm türelmét, és válaszát előre is. Üdvözlettel, Viktória

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Viktória! Várja meg a következő vérzést, az első napon kezdje el szedni, agy nem is kell kiegészítő védelem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 16:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: