• Diane35

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/Nő! A nőgyógyászom a magas 19,15 umol/l-es DHEA-S szintemre (norm.tart. 4-11), ez okozza nálam a túlzott szőrnövekedést és a pattanásokat, minden más hormonom rendben volt. Az orvos Dianne35 tablettát írt fel nekem. A kérdésem az lenne, hogy ön szerint jól teszem-e ha erre a hormonszinteltérésre ezt a készítményt szedem, továbbá, hogy hogyan hat? Akkor is hat ha a nem kívánt szőrzetet nem gyantázom? Vagyis kihullhat magától vagy mégis hogyan kell elképzelni a Diane35 hatását?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A szőrnövekedést serkentő férfi nemi hormon hatását gátolja, azaz egy idő után a szőrszálak meggyengülnek, de gyantázni azért kell. A készítmény szedése addig indokolt, míg a tünetek rendeződnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 18:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: