• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno! 2 eve szedem a Yasmin fogamzasgatlo tablettat, pattanasaim miatt, borgyogyasz szakorvos utasitasara. 2 ev utan abbahagytam par napja, mert nemreg a szam korul pici holyagok jelentek meg, aztan elkezdett az levezni. elmentem borgyogyaszhoz es azt mondta, h tovabb ne szedjem a fogamzasgatlot es felirt homoktovis tablettat, hogy azt szedjem 2 honapig. most par napja, miutan lejart a havi ciklusom, abbahagytam a fogamzasgatlo tabletta szedeset es 3-4 napra ra a havi ciklus utan ujra el kezdtem verezni. de nem nagyon. ez mitol van, mit tanacsol, mit csinaljak? Masik kerdes, hogy vajon szamithatok arra, h ujra elojonnek a pattanasaim? koszonom a valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A ciklustól független vérezgetés hormonális és szervi okok miatt is lehet, javasolt a nőgyógyászati vizsgálat. A pattanások visszatérése nem törvényszerű, de előfordulhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 17:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: